Brink Gereedschappen - Gereedschappen en machines
ii   Home >> ICT meubilair >> Laptopkast 45 Vakken

Catalogus Laptopkast 45 Vakken:630.1017 Laptopkast Complex 45 vakken

De laptopkast is een nette oplossing om laptops veilig op te bergen en op te laden. De laptopkast biedt ruimte aan 45 laptops die achter gesloten deuren kunnen worden opgeladen. Door zijn ruime afmetingen is er zeer veel ruimte beschikbaar voor uw laptops en toebehoren.

De centrale stroomaansluiting zorgt dat alle stekkers niet meer los op een tafel of op de grond liggen, maar netjes zijn aangesloten in de laptopkast.

Prijs op aanvraag

630.1125Laadsysteem Complex voor 45 vakken

Laadsysteem ter behoeve van de laptopkast.

De moderne laptops vragen tegenwoordig steeds meer stroom. Door veel laptops tegelijkertijd op te laden, kan het voorkomen dat u overbelasting op uw stroomgroep krijgt.

Het ontwikkelde laadsysteem zorgt ervoor dat de stekkerblokken apart worden aangestuurd. Hiermee valt de overbelasting van een stroomgroep te voorkomen.

In de eerste stand wordt elke 10-minuten een andere groep laptops opgeladen. Op deze manier vragen nooit alle laptops tegelijkertijd stroom, waardoor de stoppen de stroomaanvraag beter kunnen bedienen.

In de tweede stand worden de laptops oplopend ingeschakeld. Hiermee wordt de spanning op het stroomnet gefaseerd opgebouwd en kan de piekspanning worden voorkomen.

Voor een Laadsysteem Complex zijn 2 electrapunten op een schone groep noodzakelijk

Prijs op aanvraag

630.1156Ventilatiesysteem voor Laptopkast Complex

Tijdens het opladen van laptops komt er veel warmte vrij. Het ventilatiesysteem zorgt voor actieve afvoer van deze warme lucht, zodat de laptops en laders niet oververhit raken.

Prijs op aanvraag

630.1108Aangepaste kleur

De laptopkar kan worden gespoten in diverse kleuren. Het binnenwerk blijft gelijk, maar deuren en buitenkant kunnen in vele RAL kleuren geleverd worden. Houd u alstublieft wel rekening met een langere levertijd bij keuze van deze optie. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1113Switch 24p
Switch 24 poorts ter behoeve van de netbookkarren.
Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1118Draaiknop

Een draaiknop voor het openen en sluiten van de deur zonder gebruik van de sleutel. Automatische vergrendeling van de knop na het openen of sluiten.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1119Gelijke sloten (per stuk)

Deze optie is alleen van toepassing bij afname van meerdere identieke producten. De sloten worden identiek uitgevoerd waardoor met dezelfde sleutel alle producten kunnen worden geopend. Handig en erg praktisch!

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1121AccessPoint 54 Mbps

Het is mogelijk om een draadloos AccessPoint te laten inbouwen. De laptops kunnen verbinding maken met het bekabelde netwerk maken via dit AccessPoint. Let op: Voor deze optie is een netwerkaansluiting vereist!

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1136Extra sleutel

Standaard worden er twee sleutels meegeleverd. Het kan echter handig zijn om één of meerdere extra sleutels te hebben.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd


Share |


Volg ons op Twitter
, .