Brink Gereedschappen - Gereedschappen en machines
ii   Home >> ICT meubilair >> Infozuil

Catalogus Infozuil:630.1005Infozuil Keyboard

De infozuil is een zeer toegankelijk oplossing om informatie of internettoegang aan te bieden aan uw leerlingen, medewerkers of gasten.

Infozuil Keyboard wordt standaard geleverd met een keyboard, inclusief touchpad, waarmee de PC in de zuil aan te sturen is.

Dit artikel is niet meer leverbaar.630.1006Infozuil Touch

De infozuil is een zeer toegankelijk oplossing om informatie of internettoegang aan te bieden aan uw leerlingen, medewerkers of gasten.

Infozuil Touch is �de kleine broer� van het stel. Deze zuil is niet uitgerust met een keyboard, maar voorbereid om te worden uitgerust met een touchscreen waarmee de informatie op de PC toegankelijk wordt.

Dit artikel is niet meer leverbaar.630.1053Netwerkpakket

Netwerkpakket bestaat uit:

-Netwerkaansluiting (dubbel)

-2x Patchkabel van 3m

De netwerkaansluiting zorgt dat de apparatuur kan worden aangesloten op een netwerk. De netwerkaansluiting wordt dubbel uitgevoerd waardoor er twee apparaten kunnen worden aangesloten. Deze optie wordt vooral toegepast in combinatie met een AccessPoint, switch of netwerkprinter.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1119Gelijke sloten (per stuk)

Deze optie is alleen van toepassing bij afname van meerdere identieke producten. De sloten worden identiek uitgevoerd waardoor met dezelfde sleutel alle producten kunnen worden geopend. Handig en erg praktisch!

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1136Extra sleutel

Standaard worden er twee sleutels meegeleverd. Het kan echter handig zijn om één of meerdere extra sleutels te hebben.

Artikelprijs zichtbaar nadat u bent ingelogd630.1152RVS Toetsenbord

Wij kunnen de infozuil voorzien van een vandaalbestendig toetsenbord. Dit toetsenbord is uit RVS vervaardigd en zorgt ervoor dat u uw infozuil ook in vandaal gevoelige omgevingen kan plaatsen.

Dit artikel is niet meer leverbaar.


Share |


Volg ons op Twitter
, .